Wat heb je vandaag als warme hap naar binnen gewerkt?

Forumindex Forums Overige Slap Geouwehoer Wat heb je vandaag als warme hap naar binnen gewerkt?

  • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 61 deelnemers, en is laatst geüpdatet op 15 jaren geleden door .
25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 225)
  • Auteur
    Berichten
  • #17224939

    Lijkt me een heldere vraag waar een simpel antwoord op mogelijk is.

    Trap maar af Jacco. Patat? :angel:angel

    #17715208

    nog niks,het warme eten staat nu op :D

    #17715209

    ben met een maat naar de shoarma tent geweest, bij terug komst bij de auto alle 2 een bekeuring.

    #17715210

    Dat is nou weer minder, hopelijk heeft het eten wel gesmaakt. Die wouten hebben toch niks beters te doen dan jullie avond te verzieken.:cry

    Gr egje.

    #17715211

    pizza ;) krijg je als je home alone bent en zelf niet kunt koken:P

    #17715212

    Panga filet gemarineerd in knoflook, zoete sojasaus, zout en peper. Franse sperziboontjes (haricots vert) en aardappelpuree (uiteraard ambachtelijk zelf gemaakt:wub)… Voor mij een eenvoudige maaltijd, in 15min. te bereiden….:vertag

    Tja, ben vier jaar lang kok geweest, ik kan niet meer terug…:angel

    #17715213

    stampot rauw andijvie met een gehaktbal:D

    #17715214

    origineel gepost door Vinci
    Panga filet gemarineerd in knoflook, zoete sojasaus, zout en peper. Franse sperziboontjes (haricots vert) en aardappelpuree (uiteraard ambachtelijk zelf gemaakt:wub)… Voor mij een eenvoudige maaltijd, in 15min. te bereiden….:vertag

    Tja, ben vier jaar lang kok geweest, ik kan niet meer terug…:angel

    das toevallig,had ook pangafilet vandaag, ingesmeerd met rode currypasta , en peper en zout.

    heerlijk!

    #17715215

    pensen mee appelspijs!!!!! zaaalig lekker!!

    #17715216

    pensen?????????

    #17715217

    bloedworsten in het mooi nederlands :p

    #17715218

    :o :puke

    #17715219

    gewoon aardappels met verse snijbonen en een lekkere worst na:thumbup

    #17715220

    left over macaroni :jerry

    #17715221

    origineel gepost door bettus accu
    stampot rauw andijvie met een gehaktbal:D

    Lekker, heb je er ook nog bloempap in gedaan? dan is het nog lekkerder.

    Gr Eip.

    #17715222

    bloempap?:cool:

    me moeder maakt het klaar dus ik weet niet:jerry

    #17715223

    Hollandse pot : Piepers met spinazie, en 2 beste ballen gehakt :)

    #17715224

    fou young hai
    Ja wel uit de magnetron.

    moest ook de avond werken dus ff gouw wat in de magnetron gegooid.

    #17715225

    lekker makkelijk… lekker nasi gemaakt :P

    #17715226

    Flinke berg friet met een dikke klodder mayo en een viandel speciaal:angel Heerlijk :D

    #17715227

    origineel gepost door sjouke
    left over macaroni :jerry

    Die is vaak lekkerder dan op de dag zelf!:thumbup

    (Alleen niet als hij zoals veel idioten doen in een gesloten pan is afgekoeld! Dan moet je het flink heet verwarmen om alle bactierien weer te doden en nog smaakt het niet zo lekker meer en is veel minder lang houdbaar. MENSEN OPEN DIE PAN TOT HET GEHEEL KOUD IS!! EN DAN PAS DE KOELKAST IN!!)

    #17715228

    Gemengde sla met karbonade rib gebakken aardappels en hopjesvla toe.:P

    Egje.

    #17715229

    Om 11 uur s ochtends :wtf:wtf. Wel lekker overigens.

    Net 2 broodjes Bapao voor de lunch (helaas van de Super de Boer en niet van de Vietnamees zelf).

    @ Vinci. In 15 minuten zelfgemaakte aardappelpuree? Hoe doe je dat zo snel, bij mijn weten (vroeger moederstijd, gebruik nu zakjes lekker makkelijk, sorry ;)) duurde het veel langer. Eerst koken, daarna stampen om er puree van te maken.

    #17715230

    Broodje met 2 spiegeleieren en kaas :)

    Vanavond: zwitserse aardappelschotel (aardappels, kaas, ham, ui) met kip cordon blue

    #17715231

    origineel gepost door Vipertjegts
    @ Vinci. In 15 minuten zelfgemaakte aardappelpuree? Hoe doe je dat zo snel, bij mijn weten (vroeger moederstijd, gebruik nu zakjes lekker makkelijk, sorry ;)) duurde het veel langer. Eerst koken, daarna stampen om er puree van te maken.

    Nee, ik koop mijn aardappels klein in, kook ze gelijk voor en dan pak ik ze gewoon uit de koelkast….

    Koken doe ik in de schil, koud pak je die er zo af….

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 225)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.